Masina mea: Mirela a ales Daewoo Cielo

Masina mea este un Daewoo Cielo si a fost prima mea optiune motorizata, aleasa dupa o serie lunga de criterii rationale. Insa, principalul motiv pentru care am ales acest “exemplar” este suma de bani de care dispuneam in acel moment si pe care eram dispusa sa o dau pe o masina. Ma simt atasata de masina pe care o conduc in prezent dar nu am considerat necesar sa o personalizez in vreun fel. Ba mai mult, chiar daca se poarta, am evitat poreclele sau numele de alint.

Folosesc masina foarte des, atunci cand merg la munca, la parintii mei in weekend sau atunci cand fug in concediu. De aceea pot spune ca timpul petrecut in ea poate varia in functie de destinatie. Poate fi vorba de cateva zeci de minute atunci cand merg la munca sau de cateva ore atunci cand merg in concediu. Ce fac in tot acest timp? De cele mai multe ori ascult muzica si stau de vorba cu cei din masina. Ce reiese de aici? Ca sofatul imi induce o stare foarte buna. Imi place la nebunie sa conduc si ma simt intotdeauna sigura pe mine. Tocmai de aceea atunci cand vorbesc de o masina ideala vorbesc de o masina fiabila. Nu pot spune ca am devenit o pasionata a brandului pentru ca, asa cum am spus si mai sus, eu iubesc masinile fiabile si imi plac in mod special cele din gama Skoda si Volkswagen.

Despre dotarile masinii mele pot spune ca cele privind siguranta primeaza intotdeauna, mult mai mult decat cele de genul “scaune incalzite”.

Roata de rezerva nu este o necunoscuta pentru mine, si cred ca sunt capabila sa schimb un cauciuc avariat. Desi unii barbati nu ne cred in stare eu sunt de parere ca as putea schimba singura cauciucul chiar daca nu as putea apela la ajutorul cuiva. In plus, sunt de parere ca masinile noastre, ale femeilor, nu sunt cu nimic diferite de cele ale barbatilor, pentru ca orice masina poate fi condusa si de unii si de altii. Eu personal, am condus mai multe masini si nu am intampinat probleme.

Alaturi de masina pe care o am in prezent am trait evenimente care au ramas intiparite in memoria mea. Tin minte si acum ca am lasat masina in parcarea unui local si cand m-am intors am gasit-o avariata. Am mers la politie sa declar accidentul. Dupa ce am rezolvat insa problema, la o statie de tramvai, un sofer neatent nu a pastrat distanta corespunzatoare si m-a lovit in spate. M-am ales deci cu o alta avarie.

In acest moment, daca ar fi sa imi schimb masina nu as mai face aceeasi optiune. Deja stiu cum e masina asta si sincer vreau ceva nou.

Categorii: Masina mea

Comentarii (5)

Turism Baile Herculane

iunie 2, 2009 la 7:33 am    


La masinile mici, Smart-ul e o alegere inteleapta, la fel si Mini-ul de la BMW.

In categoria celor ieftine, Daewoo Matiz face treaba bine.

Desigur, Cielo are si o varianta updat-ata: Cielo II, care are niste avantaje evidente.

Laurentiu

octombrie 26, 2011 la 8:23 pm    


Data fiind diferenta de pret dintre Smart, Mini si Matiz…alegerea este total inteleapta :D

Blugi conici

noiembrie 16, 2011 la 7:45 pm    


Daewoo Cielo e o masina clasica, ieftina si buna pentru strazile din Romania. Cine vrea sa faca o investitie ok eu zic ca merge.

Blugi conici

noiembrie 16, 2011 la 7:46 pm    


Am uitat sa precizez ca nu consuma mult.

Gresie Imitatie Lemn

mai 25, 2015 la 4:14 pm    


o masina horror

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ sapte = noua

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>