Metode inovative de a-ti parca masina

Directorii unui centru comercial din Zagreb au hotarat sa amenajeze spatii de parcare special destinate femeilor. Acestia le-au rezervat reprezentantelor sexului frumos locuri pentru parcat mult mai largi si mult mai bine luminate. Ei nu s-au oprit aici, inviorand aceste spatii cu flori roz si alte accesorii dragute, capabile sa te scape de stresul manevrelor nereusite.

Cu toate ca intentia sefilor mall-ului croat ar putea parea una laudabila, soferitele au avut altfel de cuvinte la adresa acestora. Ele, in unanimitate, considera aceasta masura drept o jignire directa adusa capacitatii lor de a conduce deoarece pleaca, in mod automat, de la premisa ca femeile nu parcheaza la fel de bine ca si barbatii.

Ce nu fac barbatii pentru femei? Senzori de parcare, masini cat mai mici si mai nou parcari mai spatioase! Sa mai spuna cineva ca sunt misogini.

Surse:
http://www.automarket.ro/stiri/un-mall-croat-a-inventat-parcarile-speciale-pentru-femei-14529.html

http://www.drive.com.au/Editorial/ArticleDetail.aspx?ArticleID=56698&vf=26

Comentarii (2)

Turism Baile Herculane

iunie 2, 2009 la 7:36 am    


Masina poate fi parcata foarte bine cu un instrument special gen lift. Asta mi se pare o solutie foarte buna pentru mall-urile din Romania, mall-uri la care foarte greu reusesti sa gasesti un loc de parcare. Si de obicei e si la niste preturi foarte mari.

Laur

ianuarie 14, 2012 la 5:26 pm    


@ Turism: Un sistem eficient insa destul de scump…necesita o investitie in plus fata de locurile de parcare clasice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


trei + = unsprezece

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>