Culoarea masinilor azi? Gri. Culoarea masinilor in viitor? Probabil albastru

La momentul actual, culoarea gri este cea are a cucerit inimile proprietarilor de masini din toata lumea. Statisticile o demonstraza: peste 35% din automobilele de pe strazile europene sunt vopsite in aceasta nuanata, iar in Asia procentul urca chiar si pana la 37%.

Dar, cu toate acestea, studiile celor de la PPG Industries arata ca, in viitor, culoarea regina va fi detronata, iar albastrul va urca pe primul loc in topul preferintelor.

Jane Harrington, managerul companiei, ne ofera o privire asupra mecanismelor care vor conduce la aceasta schimbare de paradigma: „Albastrul este una dintre culorile care completează fomele masinilor. Este o culoare acceptata in general pentru ca nu are conotatii negative.”

Sursa:

http://www.promotor.ro/noutati-auto-auto-diverse/articol-albastrul-este-noua-moda-la-masini-3338455

Argintiul, cu sau fara reflexe, tot gri ramane. E practice, nu se vede praful, nu se vede cheia “binevoitoare” a vecinilor. Unde mai pui ca un sfert din masinile europenilor au aceeasi culoare spalacita, deci personalitate.

Categorii: Revista presei

Comentarii

Nu exista comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ patru = cinci

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>