Ford Ka – promovat de Olga Kurylenko

Asa cum probabil multe dintre voi stiau, micul Ford Ka apare in noul film din seria James Bond, “Quantum of Solace” si nu se sfieste deloc sa ne reaminteasca acest lucru la fiecare pas. Lansat in aceasta toamna in capitala modei, la Paris, noul Ka dovedeste tuturor ca pentru a juca in filme e nevoie si de fler, nu numai de patru roti. Chiar daca nu a jucat rolul principal, micul membru al familiei Ford s-a achitat cu success de sarcinile sale si a impresionat publicul.

Oficialii firmei au avut grija sa-si asocieze imaginea si cu frumoasa actrita Olga Kurylenko, eroina celei mai recente pelicule 007, pentru ca, nu-i asa, unei femei sexy ii sta bine langa o masina pe masura. Astfel, campania publicitara care a rezultat a avut o larga raspandire si s-a desfasurat, cu precadere, pe acele canale media care sa atinga publicul tinta al lui Ford KA: MTV, E!Entertainement sau revista Glamour.

Chiar daca nu se vede Fiat 500 si Ford Ka folosesc aceeasi platforma, adica ascund aceeasi tehnologie. Fiecare incearca insa sa-si vanda cat mai bine marfa: Fiat 500 se foloseste de cei 50 de ani de istorie pentru a iesi in fata iar Ford Ka loveste sub centura cu prezenta sexy din noua serie James Bond

Sursa:

http://www.automarket.ro/stiri/frumoasa-olga-kurylenko-promoveaza-noul-ford-ka-15886.html

Categorii: Revista presei

Comentarii (1)

Masina de spalat "vase"

mai 29, 2015 la 3:05 pm    


Ma indoiesc ca Ford Ka sa foloseasca acceasi tehnologie ca si Fiat. Fiat-ul e slab, iar Ford-ul este Ok. Cam atat e diferenta :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ opt = treisprezece

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>