Honda informeaza soferii japonezi despre criminalitatea zonei

Inspirati de cei de la Microsoft (care au lansat pe piata un dispozitiv ce-i atentioneaza pe soferi cu privire la blocajele din trafic sau starea vremii), japonezii de la Honda s-au gandit la o gaselinta foarte utila.

In linii mari, este vorba despre informarea soferilor cu privire la gradul de criminalitate al zonei pe care o traverseaza. Aceste detalii foarte pretioase vor fi transmise prin intermediul sistemului de navigatie. In demersul lor, cei de la Honda i-au avut de partea lor si pe reprezentantii legii, politistii oferindu-le date concrete despre numarul exact al spargerilor sau furturilor auto care s-au inregistrat in diferite cartiere.

Deocamdata insa, doar locuitorii din Japonia sunt fericitii care se vor bucura de astfel de informatii utile, iar pana cand Honda isi va implementa sistemul si in Romania, dispozitivele antifurt vor continua sa fie la moda printre soferite.

Sursa:
http://www.eva.ro/auto/tehnologie/honda-va-informeaza-despre-criminalitatea-zonelor-prin-care-treceti-articol-7491.html

Categorii: Revista presei

Comentarii (1)

Carti

aprilie 22, 2013 la 12:09 pm    


Am observat acest articol si pe eMag in sectiunea dedicata pentru carti dar parca era putin schimbat. A fost preluat de aici cumva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


trei + = noua

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>