Lexus va dezvolta un nou automobil ecologic

Se pare ca grija pentru soarta planetei a ajuns sa bata si la portile caselor mai mari, avand in vedere faptul ca oficialii de la Lexus au anuntat ca vor lansa un vehicul ecologic. Grija pentru natura, pentru aerul curat, pentru un consum mai mic si pentru sanatatea copiilor nostri i-a determinat pe cei de la Lexus, un important constructor de automobile de lux din Japonia sa dezvolte un automobil nou, ecologic, pornind de la platforma celebrei Toyota Prius, un model deja consacrat in randul fanilor Greenpeace.

Hibridul la care se gandeste Lexus nu va fi insa un ecologist 100%, pentru ca japonezii tin cu dintii de traditia sportiva. Si pentru ca orice capriciu se plateste, Lexus nu va putea sa aduca modelul in Europa prea curand si asta pentru ca nu va putea respecta normele stricte impuse de U.E.

Sursa:
http://www.automarket.ro/stiri/lexus-va-construi-un-hibrid-bazat-pe-toyota-prius-15467.html

Renuntam la blanurile naturale in favoarea celor ecologice. Renuntam si la masinile obisnuite pentru a conduce unele ecologice. Ce ne facem insa atunci cand aflam ca ecologicul nu e chiar… 100% ecologic?

Categorii: Revista presei

Comentarii (1)

Laurentiu

iulie 10, 2012 la 3:21 pm    


Cei de la lexus chiar aveau nevoie sa dezvolte o asemenea masina..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


cinci + sase =

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>