Mini Aldridge Special: creat chiar de Alan Aldridge!

Cand iti dai seama ca masina ta nu este doar o simpla adunatura de fiare frumos asamblate? Atunci cand una dintre cele mai influente personalitati culturale ale anilor 60 si 70 o alege pentru a-i servi drept plansa de lucru.

Probabil ca acest sentiment i-a incercat pe cei din conducerea Mini, atunci cand Alan Aldridge a selectat un Mini One pentru a-si deschide expozitia intitulata „The Man with Kaleidoscope Eyes”, prezentata la Muzeul de Design din Londra.

Aldridge este cunoscut mai ales pentru ilustrarea copertelor unor nume sonore din lumea muzicii ca Rolling Stones, The Who sau Elton John ori a cartilor lirice pentru Beatles. Lucrarea pe patru roti, expusa la muzeul britanic, recreeaza coperta unei reviste Sunday Times din 1965, in care apare tot un Mini vopsit in stilul caracteristic artistului.

Mini Aldridge Special, in mod asemanator celui din anii 60, reprezinta o osmoza intre elementele Masculinului si ale Femininului. In plus, pentru a continua traditia, lucrarea a aparut pe coperta Sunday Times din 12 octombrie 2008.

Momentul este unul special, marcand inceputul aniversarii a 50 de ani, pe care Mini ii va sarbatori in anul 2009.

Sursa:
http://www.informatiiauto.ro/mini-aldridge-special-arta-dusa-la-extrem-sid3405.html

Categorii: Revista presei

Comentarii

Nu exista comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ patru = noua

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>