Primul Porsche electric vine in 2009

Iubitoarele de lux si masini puternice, framantate in acelasi timp si de inclinatii ecologiste nu mai au de ce sa-si faca tot felul de griji care pot duce la aparitia ridurilor. De acum inainte, ele vor putea proteja natura chiar si la bordul unei sportive ca Porsche 911.

Modelul german va exista si in versiune electrica, acesta urmand sa aiba in dotare un motor electric care ii va pastra mobilitatea, accelerand de la 0 la 100 de kilometri in mai putin de sapte secunde. Iar limita maxima a vitezei pe care o poate atinge este de 225 km/h.

Lansarea pe piata a noului model electric al constructorului de automobile Porsche va avea loc in anul 2009, iar preturile vor respecta standardele brandului, incadrandu-se intre 150.000 si 180.000 de euro.


Sursa:
http://www.standard.ro/articol_63115/porsche_911_electric__de_anul_viitor.html

Cautati-va in buzunar de ceva maruntis, cam 150.000 euro, si protejati planeta la volanul noului Porsche electric. Si, daca va place viteza, aflati ca bijuteria pe patru roti poate rula cu 225km/h. Unde? Cu siguranta nu in Romania!

Categorii: Revista presei

Comentarii

Nu exista comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ trei = cinci

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>