Un nou club in oras? Fiat 500 Cabaret

Admiratoarele infocate ale lui Fiat 500 au acum un loc special in care sa-si impartaseasca povestirile amuzante sau ‘delicioase’. Este vorba despre clubul Fiat 500 Cabaret, un loc care realizeaza o simbioza perfecta intre tendintele avangardiste si accentele minimaliste. Italienii au promovat astfel in Romania o idee care functioneaza deja de mult in marile capitale ale lumii. Fiat a redecorat clubul si i-a insuflat ceva din magia micului model legendar.

Spatiul incarcat de un parfum retro-chic poate fi gasit pe strada Glodeni nr. 3 din Bucuresti si reprezinta a treia astfel de locatie Fiat din lume, dupa cafenelele din Madrid si Milano.

In esenta, initiativa companiei auto italiene este o metoda neconventionala de a promova valorile brandului.

Asadar, in dreptul recomandarii de weekend nu vor mai aparea nume de fantani din Las Vegas sau magazine de decoratiuni interioare. La moda sunt italienii, stilul retro – chic si bineinteles Fiat 500.

Sursa

Categorii: Revista presei

Etichete: , , , , , ,

Comentarii

Nu exista comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


patru + = doisprezece

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>