Un volan de la IBM care te ajuta sa canti in masina

Probabil ca mintile luminate de la IBM se plictiseau groaznic atunci cand sofau pentru ca ultima nascocire a americanilor este volanul care te ajuta sa canti in masina.

Botezat Artificial Passenger, sistemul consta intr-un volan inteligent, incrustat nu cu diamante, ci cu senzori si camera de filmat. Multumita acestora, schimbarea volumului muzicii, apelarea telefonica a celor dragi sau deschiderea portbagajului sunt doar la o comanda vocala distanta.

In plus, pentru a te convinge ca inventia celor de la IBM este o adevarata comoara, iti mai spunem ca nu se limiteaza doar la a te distra, ci are grija si de sanatatea ta, monitorizandu-ti ritmul cardiac, tensiunea sau respiratia.

Sursa:
http://www.eva.ro/auto/tehnologie/ibm-a-inventat-volanul-care-te-ajuta-sa-canti-in-masina-articol-8511.html

Iti place sa canti in baie? Las-o balta! De acum putem canta in masina! Cu o singura conditie: sa lasati geamul inchis ca poate ne confunda lumea cu celebra Naomi, cunoscuta publicului de la Megastar.

Categorii: Revista presei

Comentarii

Nu exista comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


patru + opt =

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>