Viitorul Audi A1 vrea sa detroneze celebrul Mini

Germanii de la Audi, in ciuda insuccesului comercial pe care l-au cunoscut cu Audi A2, continua sa ia cu asalt categoria automobilelor premium putin poluante. Prin lansarea pe piata a noului A1, acestia se vor pozitiona ca si concurenti directi pentru celebrul Mini.

Iar pentru a castiga razboiul, modelul A1 va ingloba caracteristicile unui model de oras „pur-sange”: o lungime de 4 metri, cinci usi, si un motor pe benzina, economic, dar foarte puternic, de 1.4 litri si 150 CP. Conceptul prezinta insa si un motor electric de 27 CP, emisiile nocive situandu-se astfel sub 92g/km.

Noul automobil Audi A1 va fi produs in serie incepand cu sfarsitul anului 2009, urmand sa ajunga si pe plaiurile mioritice in 2010. La nivel mondial se vor comercializa insa doar 100.000 de unitati, conform planurilor constructorilor germani.

Categorii: Revista presei

Comentarii

Nu exista comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ trei = cinci

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>