Iata urmasul vechiului Matiz: Chevrolet Spark!

Va mai aduceti aminte de anii in care au aparut pentru prima oara pe strazile din Romania primele Matiz-uri? Buburuza a fost indragita imediat de publicul de la noi din tara si a avut o priza deosebita la doamne si domnisoare. A fost inlocuit in urma cu cativa ani de mai modernul Chevrolet Spark, care nu s-a mai bucurat insa de aceeasi popularitate ca stramosul sau.

Mai nou, insa, se pare ca Chevrolet vrea sa faca din Spark un urmas la fel de popular ca vechiul Matiz. Primul pas in acest sens a fost facut in urma cu doua saptamani, cand americanii au avut primii ocazia de a vedea pe viu urmasul Matiz-ului. Viitoarea masina de oras este pregatita pentru vanzare si va ajunge pe Batranul Continent la inceputul anului viitor.

Formele sale agresive si mult mai sportive ca cele ale urmasului cu acelasi nume sunt o copie fidela a conceptului Chevrolet Beat, dezvaluit in urma cu un an la Salonul de la Detroit. Atunci americanii si-au exprimat intr-un numar foarte mare dorinta de a vedea conceptul si pe strada, nu numai in standul saloanelor auto.

Rezultatul va rula pe strazile din Romania in maxim doi ani si va atrage in mare parte publicul tanar, dornic de o masina trendy.

Agresiv si sportiv mai ceva ca un Opel Corsa. Sau doar mie mi se pare ca seamana?
N-ai cu cine dom’le, n-ai cu cine! Niste…. masini!

Comentarii (3)

Olivian

februarie 2, 2009 la 9:38 am    


Culoarea masinii din poza se potriveste destul de bine cu masina. :)

Princess Wedding Dresses

martie 7, 2012 la 9:35 am    


great psot

Ionut

martie 30, 2012 la 4:13 pm    


Mult peste Matiz din punctul meu de vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


patru + opt =

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>