Honda Jazz, alimentat de la priza in 2010

Honda intentioneaza sa isi mareasca oferta de modele hibride in 2010 cu noul Jazz echipat cu motor mixt, benzina si electric. Abia lansat si la noi in tara, Jazz ar putea deveni anul viitor primul supermini hibrid din lume.

Potrivit unor surse anonime, Jazz hibrid ar urma sa fie propulsat de acelasi motorizari ca si deja celebrul frate mai mare Insight; adica motor pe benzina de 1.3 litri „ajutat” de o mica unitate electrica. Aceasta reteta va avea efecte impresionante in ceea ce priveste consumul si emisiile de CO2.

Honda priveste cu optimism lansarea versiunii ecologice a modelului urban si spera ca viitorul model sa contribuie substantial la o crestere a vanzarilor propriilor automobile hibride. Japonezii tintesc 500.000 de unitati pe an.

Atunci cand va fi lansat, Jazz va deveni al treilea hibid al companiei, dupa Civic, existent deja si la noi in Romania, si dupa Insight programat sa intre in vanzare din luna martie.

Vorbim de Jazz si la noi nici macar Insight nu a fost lansat! Rabdare sa ne familiarizam mai intai cu cel de-al doilea model hibrid al constructorului japonez si abia apoi ne indreptam atentia asupra Jazz-ului!

Comentarii (2)

Ionut

martie 17, 2012 la 11:02 pm    


S-a vandut super bine acest model..targetul de 500k, din cate stiu, a fost atins foarte usor.

Laurentiu

aprilie 21, 2012 la 12:30 am    


Sunt curios de tipul bateriei si de capacitatea acesteia…am sa ma mai documentez!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


trei + noua =

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>