Nissan in straie de vara: 370Z cabrio

De-a lungul timpului, Nissan a dovedit tuturor ca poate oferi pasionatilor de adrenalina si modele sportive, la un pret acceptabil. Asa au luat nastere vechiul 350Z, Actualul GT-R si noul 370Z, lansat de curand pe piata. Si cum experienta „pletelor in vant” nu putea fi exclusa de constructorul nipon, Nissan va dezvalui in cadrul salonului auto de la New York, din aprilie, varianta cabrio a modelului 370Z.
Pentru noua decapotabila se va renunta la varianta mai mult sau mai putin ciudata a acoperisului din tabla in favoarea unuia din panza.
Modelul va fi propulsat de un motor V6 de 3,7 l, iar ca optiuni, puteti alege intre o cutie de viteze automata sau una manuala.

O limonada rece, o sosea libera si o decapotabila dupa care toata lumea intoarce capul… ce poate fi mai frumos intr-o zi de vara?

Categorii: Diverse

Etichete: , , , ,

Comentarii (7)

Mihai

octombrie 29, 2009 la 3:15 pm    


asta nu prea e masina pentru femei, cum nu sunt nici altele, vad din ce in ce mai des pe strada femei la volanul unor masini de peste 200 CP si nu vad sensul, eu inteleg ca tatal, amantul, bunicutul a avut posibilitate materiala si i-a spus dealerului ca vrea cea mai buna masina pt fata lui DAR atentie NU toate femeile sunt Andreea Necula

Pardoseli

august 27, 2010 la 2:14 pm    


Bine ai zis-o Mihai insa mna omoara si ele masini de asta pe drumurile noastre.

beton

septembrie 7, 2010 la 3:40 pm    


Pana la urma, tot mai buna e Dacia pe drumurile noastre ;)

Centrale electrice

octombrie 28, 2010 la 1:50 pm    


Intradevar asta e o masina mult prea puternica, si zic asta fara sa fiu catusi de putin misogin

Laurentiu

noiembrie 16, 2011 la 10:30 pm    


Asemanator cu 350Z-ul insa cu un plus la partea tehnologica! Superb.

PROM WEDDING DRESSES

martie 17, 2012 la 9:54 am    


great view ,thanks

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


trei + = opt

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>