Seat Ibiza Color Edition – vara se apropie

Desi vara nu este inca aici, Seat vine in intampinarea sezonului cald cu o editie speciala a modelului Ibiza Sport Coupe, botezata Color Edition. Editia speciala este disponibila in doua culori: Glia Blue si Lumina Orange, amadoua gata de joaca si de vacanta.

Interiorul restilizat dispune de cateva ornamente vopsite in culoarea caroseriei, cum ar fi maneta schimbatorului de viteze, panourile usilor si gurile de ventilatie. Pentru a acentua nota de exclusivism data de noul Seat, constructorul spaniol s-a gandit si la un acoperis de culoare neagra dar si la jante de 17 inch.

Pentru acelea dintre voi care nu sunt amatoare de senzatii tari, puteti opta pentru varianta mai „cuminte” a Ibizei, cu un motor de 1,4 litri si 85 cp pe benzina sau 1.9 litri si 90 de cai putere pe motorina.

De asemenea, doamnele si domnisoarele iubitoare de viteza si adrenalina pot alege motorul diesel de 1,9 litri ce dezvolta 105 cp sau unitatea pe benzina de 1.6 litri si 105 cai.

Se ia una bucata Ibiza (masina nu insula care nu doarme niciodata), se coloreaza strident in portocaliu si bleu, se adauga aceleasi culori tipatoare si in interiorul masinii si gata o noua versiune: Glia Blue si Lumina Orange!

Categorii: Revista presei

Etichete: , , , ,

Comentarii (1)

Ionut

martie 30, 2012 la 4:09 pm    


Fac senzatie astfel de culori in anotimpul cald :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ doi = patru

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>