Seat Leon Twin Drive – dubla alegere

Seat Leon, „regele junglei” in varianta spaniola, vine cu o veste buna pentru fanele sale: familia sa s-a imbogatit cu o versiune prototip, conceputa sa functioneze cu un motor electric si cu unul pe benzina.

Noul Leon Twin Drive poate fi condus in varianta electrica in mediul urban, avand o autonomie de 50 km si o viteza maxima de 100 km/h. Insa, daca aveti drumuri lungi de facut sau vreti sa plecati in vacanta la volanul sau, Leon nu va va dezamagi: motorul pe benzina transforma „leul” intr-o masina absolut normala si foarte fiabila.

Leon Twin Drive prezinta modificari majore ale cutiei de viteze, ale sistemului de franare si al celui de climatizare.

Frumos, fioros si partial ecologic. Pentru Bucurestiul poluat ar fi o alegere buna. Loc de parcare unde gasim? In jungla?

Comentarii (2)

Ionut

martie 30, 2012 la 4:04 pm    


Acelasi model ruleaza si in campionatul mondial de turisme?

Istvan

mai 29, 2015 la 3:01 pm    


Si eu am Seat Leon, varianta 1.6 16v. E o masina buna, dar nu-l poti folosi cu benzina de 95, ca ajungi la service. In mare parte Seat-ul pe dinauntru ma refer la motor etc, aprope e identic cu wolkswagen, dar totusi un pic e mai fain, numai probleme sa nu ai cu ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ sapte = saisprezece

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>