Aston Martin lansaza noul Virage

Astazi redactia masinipentrufemei.ro a fost socata cand a vazut ultima stire a constructorului britanic. Aston Martin va lansa o noua versiune a modelului DB9 care va fi numita Virage.

Numele pe care constructorul l-a ales pentru acesta noua masina este dealtfel foarte interesant. Aston Martin Virage din 1988 era varful de gama al constructorului iar DB-urile erau modelele entry-level. Dar acum britanicii au renuntat la gama DB pentru a o inlocui cu vechiul varf de gama. Asta ar trebui sa insemne ca noul Virage va fi si cel mai bun Aston? Ce se v-a intampl atunci cu DBS? Complicat.

Ce este si mai complicat este designul… care nu prea exista. Sincera sa fiu nu prea exista o schimbare notabila. Noua masina arata exact la fel ca DB9/DBS cu mici modificari. Probabil ca te astepti ca interiorul sa fie nou, dar e identic. Cu siguranta aceasta este o viziune mai apropiata de Porsche 911 decat de Aston Martin. Sincera sa fiu, nu stiu cine are de castigat aici: noi sau Aston.

Motorul, este acelasi V12 de 6 litri care acum produce 490 de cai putere si asta inseamna foarte mult. Dar nici asta nu este nou, pentru ca este in folosinta din 1999 de cand Aston era sub patronajul Ford.

Oricum, masina va arata incredibil de bine si tu vei arata un pic mai bine decat Eva Longordia in Neveste Disperate daca il vei conduce asa ca daca ai aproximativ 177.000 de euro cumpar-o!

Sau daca tu crezi ca e prea mica si copii nu au unde sta, Aston are solutia… nu asa de noul Rapide. Aici iti explica Jay Leno despre ce e vorba.


Comentarii (3)

Marinca C.

februarie 27, 2011 la 1:11 pm    


Ce stas arata, cu siguranta nu este o masina pentru femei.

Concursuri online

februarie 28, 2011 la 3:26 am    


Wow! Asta da masina. Totusi, pentru pretul asta cred ca are prea putini cai putere.
Cine nu si-ar dori o astfel de masina ?

Dambovita

octombrie 11, 2011 la 4:29 pm    


Masina este superba. Nu cred ca este chiar de femeie, mi se pare cam puternica, insa arata impecabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


noua + unu =

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>