Cate cutii de pantofi incap in Audi A1

Continuam seria noastra cu micutul A1.

Audi A1

Acest Audi este verisorul un pic mai pretentios al lui Polo, cu un interior mult mai frumos si mai dragut decat al acesteia. De fapt cred ca este cel mai bun interior din clasa sa. In ceea ce priveste ergonomia… ai conectivitate pentru ipod, multe locuri si locusoare in care sa iti pui sticlele de apa plata si un ecran care se ascunde in bord care e standard. Este imosibil sa nu iti gasesti locul in ea pentru ca scaunele si volanul se regleaza in orice mod posibil. Dealtfel chiar si copii tai pot vedea acum peste volan, deoarece scaunul soferului se ridica foarte mult in sus. Locurile din spate sunt 2, nu 3, si daca prietenele tale sunt mai inalte, nu este recomandabil sa le iei cu tine la drum lung, deoarece mai mult ca sigur nu se vor simti bine, dar este ideala pentru copii deoarece are isofix si este foarte sigura.

Un alt plus al acestei masinute este faptul ca se conduce incredibil de lejer. Directia este foarte usoara, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa depui nici un efort pentru a intoarce sau a face manevre in oras. In alte cuvinte iti da senzatia ca este o bijuterie cand o conduci.

Cand te decizi sa iesi din oras masina se transforma si pare mult mai mare decat este, ceea ce este un lucru foarte bun. Un alt lucru bun este acela ca este un Audi, deci daca iti cumperi una acum probabilitatea ca sa isi pastreze valoarea in timp este destul de mare.

Aspecte negative… exista doar unul, si acela este suspensia care este un pic mai ferma si s-ar putea sa te doara spatele dupa ca o conduci mai mult pe drumuri mai rele.

In ceea ce priveste shoppingul, in cazul in care nu vrei sa rabatezi scaunele din spate A1 ofera spatiu pentru 33 de cutii de pantofi. Daca ai fost in mall si ai vazut mai multe perechi care sa iti placa este foarte probabil sa vrei sa folosesti toata capacitatea masinii… care este de fix 115 perechi.

Categorii: Am testat

Etichete: , , ,

Comentarii (9)

Cizme Online

februarie 9, 2011 la 7:48 am    


Imi place aceasta noua categorie de diferentiere a masinilor in functie de numarul de cutii cu pantofi.

Proiecte Case

februarie 10, 2011 la 8:22 am    


Mie imi place noul A1, este foarte bun in oras, mai ales pentru o domnisoara.

Lenjerii pat

iulie 23, 2011 la 3:37 pm    


Mi se pare foarte spatios pentru dimensiunile sale. Oricum, o masina minunata!

Telefoane Dual Sim

noiembrie 15, 2011 la 8:25 am    


cred ca incap multe , dar nu prea iti vine sa bagi asa de multe intr-o masina asa de frumoasa

termopane

ianuarie 9, 2012 la 11:34 pm    


Foarte spatios ;)

jocuri amuzante

februarie 29, 2012 la 4:55 pm    


33 de cutii? ce marimea aveau pantofii?:-?

Sprint Car

martie 5, 2013 la 10:32 am    


Incercati sa vedeti asta la un centru comercial en-gros, e clasic!

Sorin

august 1, 2013 la 10:24 pm    


Vad ca ati facut testul cu pantofii la mai multe masini :). Interesant test

Gresie Imitatie Lemn

mai 25, 2015 la 4:03 pm    


Frumos A1, insa foarte scump pentru ce este

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


doi + = cinci

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>