Cate cutii de pantofi incap in Ford Fiesta?

Fordul Fiesta este una din acele masini care te cucereste instant prin faptul ca este indeajuns de atragatoare incat sa iti fure ochii din prima si atunci cand ajungi sa o conduci te face sa te simti mai bine.
Te face sa crezi ca e un Ford Focus mai mic si nu unul mai ieftin, chiar daca asta este. Si este foarte foarte cool.

Bordul este creat sa arate ca interfata unui telefon mobil si chiar daca arata de parca a fost desenata de un extraterestru, ai tot felul de echipamente si optiuni pentru orice fel de situatie. Spre exemplu daca este melomana si ai un ipod sau un mp3 player exista conectivitate pentru acesta, langa ai o priza prin care il poti incarca, iar daca nu ai si vrei sa folosesti un usb-stick exista deasemnea un port special pentru asta.

In ceea ce priveste condusul, ai senzatia ca te plimbi in ceva foarte rafinat, chiar daca puterea motoarelor este destul de mica. Indeajuns de mica incat un model de mijloc te poate propulsa destul de lejer cu 200 de km la ora. Si este foarte usor de parcat. Directa este foarte ok si suspensia este indeajuns de ferma incat sa te tina pe sosea si indeajuns de moale incat sa nu te faca sa ai dureri de spate.

Este cea mai buna masina din clasa sa, dar acum trebuie sa aflam daca este gata pentru testul suprem. Poate cara intre 35 si 122 de cutii de pantofi noi nouti incarcata la maxim.

Si in cazul in care ai uitat… uite ce a facut Jeremy Clarkson de la Top Gear cu un Fiesta:

Si partea a doua:

Categorii: Diverse

Comentarii (5)

Laptopuri Ieftine

februarie 15, 2011 la 3:13 pm    


Chiar este o masina foarte reusita. Design-ul este bestial.

vacante reusite

februarie 15, 2011 la 10:28 pm    


Si mie imi place mult masina, este foarte reusita. Frumos blog, mult succes!

Clasamente Fotbal

februarie 17, 2011 la 9:28 am    


Foarte cochet noul Fiesta. O masina care place multor categorii de cumparatori.

Haine

februarie 22, 2011 la 6:05 pm    


Dragutz noul Fiesta. Super tare clipul de prezentare.

Laurentiu

octombrie 14, 2011 la 10:21 am    


Faza cu cutiile de pantofi este geniala :)) Masina este ok, in curand cred ca o sa o vedem mai des pe la noi, asta daca se va fabrica si la Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ opt = saisprezece

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>