Hyundai I40 la Geneva

Hyundai a decis noi, europenele privim compania un pic cam superficial asa ca a lansat un nou model care e menit sa ne ispiteasca. Masina este creeata in totalitate de catre centrul de design din Russelsheim, Germania si este destul de maricica pentru gusturile noastre. Ceea ce ma incanta este noul slogan al marcii: “New Thinking – New Posibilities” care incearca sa reflecte salturile mari facute in ceea ce priveste rafinamentul si luxul oferit in modelel actuale.

Noua directie se dovedeste a fi si foarte “eco” si asta ne place foarte mult. Sisteme inteligente precum programul eco Blue Drive Hyundai, sistemul stop&go(care opreste motorul automat cand aungi la semafor si il porneste cand vrei sa pleci), anvelope cu rezistenta redusa si un sistem de management al aletrnatorului o fac mai dezirabila.

Alte optiuni interesante ar fi sistemul de mentinere a benzii de rulare, sistemul de conectivitate cu tehnologie Bluetooth cu recunoastere vocala si navigatie cu camera pentru mersul cu spatele. Dar cea mai interesanta este sistemul de parcare automata care functioneaza ca un scaner pentru locurile de parcare si in cazul in care vrei va efectua manevrele singura fara nici o problema. Asta inseamna ca nu va trebui sa parchezi tu. Concluzia ar fi ca chiar daca aceasta masina are aproape 5 metri in lungime, va fi cel mai usoar de parcat masina din lume, mai usor decat un Mini Cooper, sau Audi A1. Genial!

Masina apare in iunie in Romania, si vine cu 2 motoare diesel si 2 pe benzina.

Comentarii (2)

Copertine

martie 2, 2011 la 11:48 am    


Designul este sublim! Un pret de pornire pentru dotari standard?

piese auto hyundai

februarie 27, 2012 la 12:14 pm    


La parte de design are nota 10, dar cand vine vorba de pret la piese auto pt hyundai, sunt acceptabile, fata de alte marci, ford, vw, opel, bmw

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


noua + unu =

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>