Lamborghini Aventador in portocaliu sau alb?

Lamborghini spune ca aceasta noua hyper-masina reprezinta un salt de doua generatii in ceea ce priveste automobilul lor care le defineste brandul. Motorul V12 dezvolta acum aproape 700 de cai putere si ajuta caroseria de 1575 kilograme sa prinda suta in 2,9 secunde si o viteza amaxima de aproape 350 de km/h. Si daca crezi ca va polua mult, te inseli… e cu 20 la suta mai curata decat vechiul model.

Denumita dupa un taur care a luptat in Spania in 1993, impresionantul automobil va avea 3 setari majore. Strada orientat inspre confort, Sport o setare mai rapida si Corsa care dezlantuie toata puterea si caracterul intr-un mod mai brutal, fiind si incorporata un programel mic care se numeste launch control. LC te ajuta sa ai starturi fulminante fara a face mare lucru.

Optiunile includ o capota deasupra motorului transparenta, jante colorate in negru, senzori de parcare, un sistem hifi performant, si frane colorate.

Comentarii (4)

George Brailoiu

martie 5, 2011 la 3:43 pm    


Parca e aterizata dintr-un film SF a carui actiune are loc in anul 2333.

andrei

martie 6, 2011 la 11:01 am    


Asta e masina de femei numai prin prisma culorii…
In rest, superba din toate punctele de vedere!

Copertine Retractable

martie 6, 2011 la 2:04 pm    


Doamneee cum arata! Nu cred totusi ca este o masina de femei, avand atatia cai :))

Adidasi puma

martie 23, 2011 la 2:12 pm    


Cred ca in portocaliu ii sta mai bine. O astefel de masina e frumoasa oricum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


trei + sase =

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>