Porsche VS Ferrari 458 Italia

Porsche a primit aprobarea din partea sefilor pentru a creea un nou model cu motorul montat in mijloc. Ce inseamna asta?

Pai poate insemna faptul ca dupa 40 de ani in care s-a chinuit sa rafineze si sa perfectioneze masina cu motorul in spate, inginerii Porsche s-au plictisit. Enorm! Au creeat mii si milioane de versiuni de911 si acum, dupa ce au creeat cea mai buna masina sport din toate timpurile, au decis sa se lupte cu Ferrari pe teritoriul lor.

De ce pe teritoriul lor? Pentru ca specialitatea Ferrariului este masina cu motorul amplasat central. A fost si este rege in categoria asta dintotdeauna.

Cine va castiga? Greu de spus, Ferrari e plin de pasiune, e romantic si foarte foarte rosu, McLaren este tehnic si inovator, Lamborghini este incredibil de puternic, crud si foarte foarte zgomotos, iar Porsche este un umil profesor de fizica cu o supradoza de incapatanare.

Razboiul e gata sa inceapa, pregatiti-va pentru artificii!

Categorii: Diverse

Comentarii (4)

Ceasuri

martie 28, 2011 la 4:10 pm    


Superbe masini, iar diferenta dintre ele o face fiecare sofer in parte.

Adidasi puma dama

aprilie 13, 2011 la 1:34 pm    


Fiecare dintre ale are anumite calitati, iar o departajare exacta nu se prea poate face.

iulian

iunie 29, 2011 la 8:04 am    


In timp ce ma uitam la clip m-am simtit de parca eu eram la volan…ideal

Laurentiu

mai 12, 2012 la 3:03 pm    


Clar voi merge pe mana lui 458!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ sapte = noua

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>