Sabine Schmitz si BMW

Astazi vom vorbi din nou despre o femeie care se dovedeste a fi cea mai buna in ceea ce face. Numele ei este Sabine Schmitz si se presupune ca stie pe de rost cel mai greu, lung si temut circuit din lume: Nürburgring Nordschleife.

Sabine a fost pilot de curse dar si-a castigat reputatia de “regina ringului” dupa ce a acceptat sa lucreze impreuna cu BMW ca taxi de prezentare a circuitului. Desigur stilul inconfundabil de condus al Sabinei difera foarte mult de cel al unui taximetrist normal. Sabina are si un website pe care va invitam sa intrati: www.speedbee.de

Pe langa faptul ca este asa de cunoscuta a avut cateva clipuri filmate impreuna cu Jeremy Clarkson la Top Gear, si acum este una din cele trei prezentatoare a emisiunii D Motor, de pe canalul german D Max.

 

Comentarii (1)

Mobella

martie 9, 2011 la 1:50 pm    


Super! Nu trebuie subestimata puterea femeilor de a-i egala pe barbati in orice activitate. Inegalitatea sexelor este doar ceva statistic, doar pentru ca o mare parte din femei nu sunt soferi de profesie asta nu inseamna ca o femeie nu poate deveni un sofer de top :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ opt = saptesprezece

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>