Jay Leno conduce ultimul Lamborghini Murcielago cu cutie manuala

Dupa cum bine stiti Jay Leno este foarte foarte pasionat de masini. Astazi a pus mana pe pe un Lamborghini Murcielago SV, ultimul cu o cutie manuala din lume.

Murcielago a primul automobil construit de Lamborghini in colaborare cu Audi si a fost un model foarte apreciat de catre presa auto din intreaga lume.

Sa incepem cu numele… Lamborghini se inspira in ceea ce priveste mumele modelelor sale si Murcielago nu face exceptie. Taurul cu pricina este faimos pentru lupta sa de pe data de 5 octombrie 1879 unde, luptand impotriva lui Rafael “El Lagartijo” Molina Sanchez a supravietuit dupa 28 de impungeri cu sabia. In acea zi, spectatorii au solicitat ca taurul sa fie crutat.

Aici este test drive-ul lui Jay Leno:

Comentarii (2)

Garden Deco

aprilie 12, 2011 la 7:20 pm    


Sa fim onesti; pentru Jay Leno un Lamborghini Murcielago SV este un moft. Pentru multi altii doar un vis. (un pasionat de masini vechi si nu numai)

Triciclete copii 1 an

aprilie 14, 2011 la 6:59 am    


Superba masina. Interesanta povestea numelui, chiar nu o stiam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ opt = paisprezece

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>