Masinile de la nunta regala

Nunta a fost excelenta, rochia si mai si dar tot timpul m-am intrebat ce vor conduce?

Mi-a fost destul de greu, dar intr-un final am reusit sa identific toate modelele prezente la ceremonie.

Desigur atractia nuntii a fost Astonul Martin DB6 MK2 Volante din 1969 pe care printul Charles a primit-o cand avea 21 de ani. Chiar daca este o masina cu un motor imens, a fost convertita sa functioneze cu etanol, pentru a nu polua natura. Un pic de simt civic din partea casei regale.

Rolls Royce Phantom IV din 1950, cea mai veche masina din garajul familiei regale, a fost folosita de Kate si William pentru a se intoarce de la catedrala Westminister. Arata superb si este foarte foarte impunatoare, de pe vremea in care Rolls Royce facea masini memorabile.

 

 

 

 

Rolls-Royce Phantom VI din anul 1977, o alta masina de epoca, a fost folosita de catre cuplul regal pentru a calatori inspre biserica in cel mai inalt nivel de comfort. Este un automobil care si acum, dupa mai bine de 40 de ani arata maiestuos si elegant.

 

 

 

 

 

Limuzina statala Bentley a fost creeata in 2002 special pentru regina Marii Britanii. Este folosita de foarte multe ori in deplasarile oficiale ale acesteia in strainatate, este armata, si te poate proteja de aproape orice. Cu un motor V8 de aproape 7 litri care produce 400 de cai putere, nu este cea ma rapida masina din lume. Dar daca este sa consideri cat de sigura este, poti spune ca este cel mai rapid tanc din lume. Viteza maxima este de 210 km/h, dar William si Harry au mers cu ea incet pana la biserica.

 

 

 

Jaguar XJ LWB, din 2011, sincer masina care ne-a impresionat cel mai mult dintre toate, a fost folosita de catre mama lui Kate si fratele ei pentru a ii purta catre biserica. Te-ai fi gandit ca o masina asa de noua ar fi considerata vulgara pe langa bijuteriile de epoca prezente la nunta regala, dar noi credem ca un aer de modernitate nu strica niciodata. O masina superba si o alegere excelenta.

 

Au mai fost cateva dubite VW, dar banuiesc ca stiati ce sunt astea si oricum erau prea putin interesante. Oricum nunta regala a ramas un eveniment de luat in seama din 2011 si cu siguranta nu va fi uitata curand iar automobilele s-au ridicat la nivelul asteptarilor noastre.

Intr-adevar ca in povesti.

Comentarii (10)

Tricouri online

iunie 3, 2011 la 3:00 pm    


Toate masinile au fost superbe, la fel ca si nunta.

Model de CV

iunie 17, 2011 la 6:42 pm    


A fost o nunta incantatoare. Multe elemente clasice printre care si cateva limuzine superbe.

Silviana

iulie 3, 2011 la 8:56 pm    


Superbissime! Asa o masina vreau si eu sa am la nunta! :D

Telefoane Dual Sim

decembrie 20, 2011 la 12:29 pm    


hmm interesante masinile , dar costa o multime de bani :P

termopane

ianuarie 8, 2012 la 7:19 pm    


Numa’ masini de epoca :)

Bijuterii swarovski

martie 19, 2012 la 9:26 pm    


supebe masinile dar si costa :P

Rochii de mireasa

martie 19, 2012 la 9:26 pm    


foarte frumoase eram sigur ca toate sunt masini de epoca dar frumoase rau :P

Inchirieri Auto Aeroport Otopeni

mai 7, 2014 la 9:48 am    


Ce altceva puteau folosi englezii decat marcile proprii: rolls, bentley si jaguar.

creare site web

iulie 7, 2014 la 11:09 pm    


British style 100%

Gresie Imitatie Lemn

mai 25, 2015 la 3:57 pm    


I love classic brit cars

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ trei = sapte

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>